over ons

Gea van Klompenburg

Gea heeft twintig jaar als hypotheekadviseur bij De Hypotheekshop gewerkt. Sinds 2009 werkt ze als gecertificeerd mediator en ze voltooide enkele jaren geleden de Masteropleiding Mediation bij de Netherlands Business Academy (titel MME). Gea is tevens een geaccrediteerd Vertrouwenspersoon.

Contact GEA

MARJON KUIPERS

Sinds 2008 is Marjon eigenaar van de AutismeAcademie. Zij heeft onder andere de academische Master Mediation en de masterstudie Communication, Behaviour and Credibility Analysis afgerond. Ze werkt als familie/arbeid/strafzakenmediator en is ook een geaccrediteerd Vertrouwenspersoon.

Contact marjon

INGRID DE JONG

Ingrid heeft 30 jaar in de communicatiebranche gewerkt. Zij heeft de academische masterstudie Communication, Behaviour and Credibility Analysis afgerond en diverse opleidingen op het gebied van relaties en trauma. Ingrid werkt als relatietherapeut, gecertificeerde familie- en arbeidsmediator en geaccrediteerd Vertrouwenspersoon.

Contact ingrid

bianca leussenkamp

Sinds 2008 is Bianca werkzaam als gecertificeerd registermediator. Daarvoor was zij werkzaam in diverse sectoren op het gebied van reorganisatiemanagement. Leven, werken en opleiding maakten haar tot de ervaren mediator die ze nu is. Bianca is tevens een geaccrediteerd Vertrouwenspersoon.

Contact Bianca

paul beks

Paul Beks (1961) heeft na zijn studie fiscaal recht aan de RU Leiden, carrière gemaakt als (bedrijfs-) fiscalist. Daarnaast is hij actief als geaccrediteerd Vertrouwenspersoon, als geaccrediteerd MfN Mediator en als lid van een klachtencommissie. Tevens is hij werkzaam in een toezichthoudende rol als lid van een Raad van Commissarissen.

Contact paul

roel pieterse

Na jaren in diverse functies in het midden- en kleinbedrijf te hebben gewerkt, besloot Roel om in de zomer van 2010 het roer om te gooien en een nieuwe weg in te slaan. Als MfN-mediator heeft hij zich gespecialiseerd in familiezaken en mediation in strafzaken. Roel is tevens een geaccrediteerd Vertrouwenspersoon.

Contact roel